Fotografie is Eden R. (ER)

Met Notes and Details ga ik, Mischa Veldhuis, verschillende richtingen op onder het allesomvattende ‘Leave your Legacy’ principe. Het eerste merk/brand is ER. Dat staat voor Eden R. oftewel Eden Rose.

Op deze hoofdsite van Notes and Details wordt fotomateriaal gebruikt uit de “leave your Legacy’ promo. Het eigen  zw-fotomateriaal van Notes and Details  is ondergebracht op de site van Eden R. Het is de naam van een van de mooiste rozen. Het is ook de naam die ik op een huis zag staan in Lytham St. Anne, terug in 1998. Ik verbleef een week in dat Engelse kustplaatsje, dichtbij Blackpool.

De naam op dat huis is me altijd bijgebleven, en op dat moment was ik er al van overtuigd dat ik deze naam ooit zou gebruiken voor…ja, dat wist ik toen nog niet. Nu wel. Met  de zelfde ‘Leave your legacy’ insteek, wordt Eden Rose de verzamelplek voor al mijn zw-fotoprojecten.

Eden R. fotografie, oftewel ER,  is zien op een eigen site: www.datiser.nl