Notes and Details

Je echte legacy is het verschil dat je maakt naar anderen en wat de impact daarvan is. Ontmoetingen, relaties, vrienden, familiebanden, naar hen. En een legacy is ook de rij verkeerde beslissingen en er iets van hebben geleerd. Het is je verwonderen en er iets mee doen. Het is jezelf verbazen en je daarmee overstijgen. Als je maar wilt.

Flip da script

Zelf ik heb ik, Mischa Veldhuis, altijd  alles op gevoel gedaan, uit mijn hoofd, zonder een duidelijk uitgestippeld pad. En daarna benieuwd kijken waar naar dat toe leidt.  Als driejarige kras ik een paar keer op papier. De ook aanwezige kunstenaar Roelof Klein ziet daar een zeehond in, en dat gekras wordt de basis voor een Roelof Klein expositie in Haarlem. Met mijn naam eronder.

Notes and Details werkt niet met een uitgebreid draaiboek met strakke planning en een uitgekiend scenario. Flip da script. Je speelt al zo vaak een rol.  op sociale media, tijdens gelegenheden waar je eigenlijk niet naar toe wilt. Maar toch gaat. De echte vraag is waar je inspiratie van krijgt, wat je werkelijke passie is.  Dat wil ik uitdragen en aansporen.

Diabakken

Eigen inspiratie haal ik uit mijn vele reizen over de wereld.  Jarenlang zijn reizen en fotograferen twee bezigheden die in korte periodes wel samenkomen, maar verder los van elkaar door mij worden gedaan. Vooral door de diabakken van mijn vader. zijn eigen legacy, worden ze samengevoegd. Met deze kern weet ik met Notes and Details mij te onderscheiden, maar ook jou,  jouw bedrijf of jouw project op de juiste manier te profileren. Leave your legacy. Elke dag.

Mischa, eigenaar Notes and Details